Navigacija

Uručeni sertifikati akreditovanim TOU

OpšteObaveštenja

Prošle srede, 27. marta, imali smo tu čast i zadovoljstvo da u sali ATS-a ugostimo predstavnike akreditovanih TOU. Tom prilikom uručeni su sertifikati svim telima koja su dobila ili obnovila akreditaciju od januara do kraja februara ove godine. Zajedno sa onima koji su po prvi put akreditovani, naš Registar akreditovanh TOU trenutno ima 788 akreditovanih TOU.

Predstavnike akreditovanih tela pozdravilo je rukovodstvo ATS-a uz pohvale za njihov uloženi trud i rad koji je i rezultirao potvrdom o kompetentnosti poslova kojima se bave.

Direktor ATS-a, mr Dragan Pušara, poželeo je dobrodošlicu svim gostima a posebno onim TOU koja su prvi put dobila akreditaciju i ušla u ovaj svet akreditacije koji diktira neka nova pravila. Tom prilikom, dao je kratak pregled trenutnih aktivnosti naše ustanove koje se odnose na nove šeme akreditacije kao i na digitalizaciju i sve ono što nas čeka da realizujemo u narednom periodu.

Nakon uručenja sertifikata, u prijatnoj atmosferi tokom male zakuske, zaposleni ATS-a i predstavnici TOU razmenili su svoje utiske o dosadašnjoj zajedničkoj saradnji i govorili o budućim planovima u svom radu.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim predstavnicima akreditovanih TOU koji su ovaj dan učinili posebnim sa željom da i ubuduće imamo slične povode za druženje i razmenu iskustava u poslovima akreditacije.