Навигација

Уручени сертификати акредитованим ТОУ

ОпштеОбавештења

Прошле среде, 27. марта, имали смо ту част и задовољство да у сали АТС-а угостимо представнике акредитованих ТОУ. Том приликом уручени су сертификати свим телима која су добила или обновила акредитацију од јануара до краја фебруара ове године. Заједно са онима који су по први пут акредитовани, наш Регистар акредитованх ТОУ тренутно има 788 акредитованих ТОУ.

Представнике акредитованих тела поздравило је руководство АТС-а уз похвале за њихов уложени труд и рад који је и резултирао потврдом о компетентности послова којима се баве.

Директор АТС-а, мр Драган Пушара, пожелео је добродошлицу свим гостима а посебно оним ТОУ која су први пут добила акредитацију и ушла у овај свет акредитације који диктира нека нова правила. Том приликом, дао је кратак преглед тренутних активности наше установе које се односе на нове шеме акредитације као и на дигитализацију и све оно што нас чека да реализујемо у наредном периоду.

Након уручења сертификата, у пријатној атмосфери током мале закуске, запослени АТС-а и представници ТОУ разменили су своје утиске о досадашњој заједничкој сарадњи и говорили о будућим плановима у свом раду.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим представницима акредитованих ТОУ који су овај дан учинили посебним са жељом да и убудуће имамо сличне поводе за дружење и размену искустава у пословима акредитације.