Navigacija

U susret NEDELJI KVALITETA 2023

OpšteObaveštenjaAktuelnostiNajave događaja

Tradicionalna manifestacija pod nazivom: „NEDELJA KVALITETA 2023“ biće održana 9. i 10. marta, po 32. put, u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

Već duži niz godina, ovaj događaj organizuju Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost - FQCE i časopis „Kvalitet i izvrsnost“, pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Kao i prethodnih godina, savetovanje okuplja eksperte iz oblasti kvaliteta – stručnjake iz nauke i privrede, sa ciljem da se ukaže na nove trendove i zahteve unapređenja kvaliteta na putu ka poslovnoj izvrsnosti, uz mogućnost razmene iskustava i druženja sa poslovnim partnerima.

Ovom prilikom biće prezentirani originalni radovi iz oblasti kao što su: poslovna izvrsnost; održivi razvoj; društvena odgovornost; ljudski resursi; menadžment rizicima; menadžment životnom sredinom; menadžment bezbednošću i zdravljem na radu i dr.

Nešto više o ovome možete pročitati OVDE

Takođe, ovo će biti prilika da i Akreditaciono telo Srbije (ATS) razmeni iskustva sa poslovnim partnerima, podeli novine u svom radu i kroz nove poslovne ideje radi na unapređenju svog sistema.

ATS kao i svake godine podržava ovu manifestaciju i raduje se učešću na njoj.

Srdačno,
Vaš ATS