Navigacija

Čestitamo 9. jun – Svetski dan Akreditacije

ObaveštenjaAktuelnostiMeđunarodne aktivnostiDan akreditacije

Čestitamo 9. jun – Svetski dan Akreditacije

 Akreditaciono telo Srbije ovom prilikom čestita 9. Jun. 2021. godine – Međunarodni dan akreditacije na globalnom nivou, svim ocenjivačima i tehničkim ekspertima, članovima tela i organa ATS-a, uvaženim predstavnicima Vlade Republike Srbije, predstavnicima ministarstava i strukovnih udruženja, zaposlenima u ATS-u i akreditovanim telima za ocenjivanje usaglašenosti, kao i predstavnicima svih institucija koje sarađuju sa nama.
 
Svetski dan akreditacije obeležava se svake godine 9. juna pod organizacijom Međunarodnog foruma za akreditaciju (IAF) i Međunarodne organizacije za akreditaciju laboratorija (ILAC), sa svrhom podizanja svesti o važnosti i značaju akreditacije kao i same promocije vrednosti akreditacije.

Nadamo se da ćemo uz vašu pomoć i podršku uspeti da, kao i do sad, realizujemo planirano, kako bismo proširili obim naših aktivnosti, povećali broj ocenjivača i tehničkih eksperata, ali i povećali kompetentnost stalno zaposlenih u ATS-u, i kako bismo i vama omogućili da unapredite svoje poslovanje i budete konkurentniji na tržištu. 

Zahvaljujemo ovom prilikom na podršci i razumevanju svima vama koji ste sa nama sve ove godine!

S poštovanjem,
Vaš ATS