Navigacija

Javna rasprava o Nacrtu zakona o akreditaciji

Zakoni i propisi

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u postupku pripreme zakona kojim se utvrđuje oblast akreditacije sprovodi javnu raspravu od 8. do 31. marta 2010. godine. Tekst Nacrta zakona o akreditaciji biće postavljen i na sajtu Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja  na e-mail kosa.raskovic@merr.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, 11000 Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra 15.

Učesnici u javnoj rasparavi su predstavnici ministarstava, odbora Vlade i narodne skupštine Republike Srbije, Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo, Kancelarije za evropske integracije, Delegacije Komisije Evropske unije, privrednih subjekata, odnosno učesnika na tržištu, Privredne komore Srbije, udruženja potrošača, kao i eksperti za oblast koja se uređuje zakonom i druga zainteresovana lica.

Završnu raspravu o Nacrtu zakona o akreditaciji organizovaće Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u saradnji sa Privrednom komorom Srbije u petak 26. marta, sa početkom u 11 časova u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15, Beograd.