Навигација

Ново издање Билтена АТС-а

ОбавештењаПромоција

Поштовани читаоци, представљамо вам ново, 28. електронско издање Билтена АТС-а. Тема овог броја је имплементација CAF-а (заједнички оквир за процену) у јавном сектору. Овај модел управљања укупним квалитетом намењен самопроцени који је развио јавни сектор за своје потребе, користе менаџери и запослени како би препознали своје капацитете. 

Пратећи савремене трендове пословањa и примере добре праксе, АТС је препознао бенефите успостављања CAF-а за унапређење и побољшање сопственог рада користећи предности стратешког управљања и остваривањe најбољих могућих резултата у сопственим областима рада. 

Поред ове теме, у овом броју можете нешто више сазнати о активности АТС-а у периоду од почетка ове године до данас међу којима су: учешће АТС-а на међународним скуповима и важна улога коју је АТС имао ове године а то је да је био домаћин ЕА MAC Комитета. 

Као и у ранијим издањима Билтена АТС-а, један део посвећен је и новостима из међународних организација (EA, ILAC, IAF)  а с обзиром да стандардизација и метрологија заједно са акредитацијом чине инфраструктуру квалитета у нашој земљи и шире, могу се и из ових области прочитати неке од актуелних тема.

Желимо Вам пријатно читање и уколико имате неки коментар или предлог у вези са садржајем Билтена, слободно их можете послати на наш познати мејл: office@ats.rs 

Билтен можете преузети ОВДЕ