Навигација

Предлог Правилника о покретној опреми под притиском

Обавештења

Обавештавамо сва заинтересована тела за оцењивање усаглашености да је 20. новембра 2013. године на сајту Управе за транспорт опасног терета www.utot.gov.rs објављен Предлог правилника о покретној опреми под притиском.


Имајући у виду значај поменутог Правилника и новине које доноси, позивамо сва заинтересована тела за оцењивање усаглашености да доставе евентуалне сугестије Управи за транспорт опасног терета најкасније до 2. децембра 2013. године.

Такође, обавештавамо сва заинтересована тела за оцењивање усаглашености да ће 03.12.2013. године на Машинском факултету у Београду, Краљице Марије 16, V спрат, сала 514 са почетком у 10,00 h, бити одржано јавно представљање предлога поменутог правилника који ближе уређују:

 - покретну опрему под притиском и услове за именовано тело за оцењивање усаглашености
- начин прегледа и обележавање посуде возила за транспорт опасног терета и услове за именовано тело за оцењивање усаглашености
- услове за возило за транспорт опасног терета и услове за именовано тело за оцењивање усаглашености.

Подсећамо сва заинтересована тела за оцењивање усаглашености да разматрање предлога правилника на јавној расправи подразумева и достављање предлога корекција појединих одредби, пожељно у писаној форми.