Навигација

Честитамо 28. јун - Дан акредитације у Републици Србији

ОпштеАктуелностиДан акредитације

Акредитационо тело Србије овим путем честита 28. јун - Дан акредитације у Републици Србији, свим оцењивачима и техничким експертима, члановима тела и органа АТС-а, представницима министарстава и струковних удружења, акредитованим телима за оцењивање усаглашености, као и запосленима у АТС-у.

На данашњи дан, пре тачно 23 године, Акредитационо тело Србије доделило је прву акредитацију те је Статутом АТС-а овај датум дефинисан као Дан акредитације у Републици Србији који са поносом обележавамо свих ових година. 

Такође значајан датум, не само за нас већ и за цео свет, јесте 09. јун када се широм планете обележава Светски дан акредитације који смо ове године прославили у свечаној сали Народне банке Србије. Том приликом је обележено и 25 година постојања наше установе уз присуство оснивача акредитације у нашој земљи као и првих људи институција инфраструктуре квалитета. Више о овој прослави можете прочитати ОВДЕ.

Захваљујемо се овом приликом на досадашњој сарадњи, подршци и разумевању свима који су са нама све ове године са жељом да се и убудуће гаји овако успешна пословна сарадња!

Ваш АТС