Навигација

Одржан ЕА Комитет за комуникације и публикације  (CPC) у Риму

ОбавештењаАктуелностиПромоцијаМеђународне активности

Сумирајући утиске са 42. ЕА Комитета за комуникације и публикације (CPC) Европске организације за акредитацију (ЕА) на коме су учествовали и представници  Акредитационог тела Србије (АТС) одржаног 12. и 13. октобра у Риму (Италија), који је иначе и први “face to face” састанак у последње три године.

Представљамо занимљивости са комитета:

•    Дискутовало се о многим темама и активностима, укључујући нове пројекте и дигиталне материјале, искуства на друштвеним мрежама и друге комуникационе алате.
•    Филипо Трифилети, генерални директор Италијанског Акредитационог тела, Accredia, представио је активности оцењивања усаглашености у Италији, фокусирајуц́и се на њене заинтересоване стране.
•    Комуникациони менаџери из свих националних акредитационих тела изнели су технике за писање ефикасног комуникационог плана и ширење знања и предности акредитације на различитим нивоима. 
•    Одржана је и сесија о дизајну идентитета бренда и фокус на резултате CAB истраживања о дигитализацији.

ЕА CPC чланови су кроз примену занимљивих радионица и презентација значајно допринели промоцији активности ЕА као и промоцији вредности акредитације на националном и међународном нивоу.


Радујемо се следећем сусрету на CPC-у који би требао да се одржи на пролеће 2023. године.

 

Срдачно,
Ваш АТС
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/848/1665838760881__2_.jfif