Навигација

SIEPA: Програм доделе бесповратних средстава за извознике

Обавештења

Aгенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (SIEPA) осму годину за редом додељује бесповратна финансијска средства за финансирање активности које доприносе повећању извоза из Републике Србије. У циљу јачања српске привреде на међународној сцени, а кроз подршку процесу интернационализације и јачању конкурентних капацитета домаћих привредних друштава и пословних удружења, у 2013. години Програм је подељен на:

  • подстицаје намењене појединачним привредним субјектима:

             - извозницима;

             - извозницима почетницима;

  • подстицаје намењене пословним удружењима.

У подстицаје намењене појединачним привредним субјектима убраја се сертификација производа и сертификација система управљања квалитетом са максималним повраћајем од 1.500.000,00 динара.

Представници SIEPA-e ће организовати презентацију о условима и начину пријављивања за „Програм подстицања конкурентности и интернационализације српске привреде“, а програм презентација по градовима можете преузети овде.

Брошуру о додели бесповратних средстава за извознике можете преузети овде.

За све додатне информације можете контактирати Милицу Томић на 011/3398-644 и milica.tomic@siepa.gov.rs или Наталију Терзић на 011/3398-644 и natalija.terzic@siepa.gov.rs.