Навигација

Годишња национална конференција ЈУСК-а

JUSK

Акредитационо тело Србије (АТС) ће ове године учествовати на 38. Годишњој националној конференцији ЈУСК-а „Ка интегрисаним системима“ (www.jusk.org) у оквиру треће Специјалне конференције "Национални систем акредитације - стање и будући развој", која ће се одржати у среду 8. јуна 2011. године на Машинском факултету у Београду, Краљице Марије 16 у сали 513 (пети спрат) у термину од 15:00 – 18:30.

Конференција ће бити организована као радионица са темама које ће обухватити тумачења захтева референтних стандарда за акредитацију (SRPS ISO/IEC 17025, SRPS ISO/IEC 17020, SRPS EN 45011, SRPS ISO/IEC 17021), обавезних ЕА, ILAC и IAF смерница и захтева правила Акредитационог тела Србије за која су неопходна додатна разјашњења, ставови и сл.

У првом делу конференције, предавања ће одржати директор АТС-а, др Дејан Крњаић на тему „Новине у раду АТС-а, акредитација у свету, Европи и Србији 2010/2011“, као и Биљана Томић, на тему „Нови правни оквир“. Конференција ће бити настављена радионицом која је осмишљена кроз презентације и интерактиван рад са слушаоцима.

Заинтересовани представници акредитованих тела за оцењивање усаглашености уколико желе да присутвују овој изузетно значајној и едукативној конференцији треба да уплате котизацију у износу од 2000,00 динара на рачун ЈУСК-а број: 105-10-39-16, АИК Банка Ниш, Филијала Београд са назнаком „за Трећу специјалну конференцију - Национални систем акредитације“.

Овим путем се захваљујемо свима онима који су се одазвали на наш први позив и упутили нам питања, дилеме и предлоге о темама о којима би желели да разговарамо, са циљем да наша конференција буде успешна и добро припремљена.

Надамо се да ћете се одазвати нашем позиву и да ћемо сви заједно учинити да радионица испуни Ваша и наша очекивања.